Föreningar

Föreningslivet bygger på att det finns engagerade och duktiga människor som brinner för sin verksamhet. Utan dessa personer skulle Vällingby Folkets hus inte existera.

Föreningens styrelse består av representanter från medlemsföreningarna. Årsmötet med föreningarna hålls på våren varje år. Som medlem har alltså en förening möjlighet att påverka verksamheten och vara med att driva Medborgarhusets utveckling. Styrelse och stadgar.

Har du en ideell förening och vill bli medlem hos oss får ni dessutom rabatt på lokalhyran. Ett medlemskap kostar 400 kr/år. Kontakta oss för medlemskap.

Vill du som privatperson stötta verksamheten kan du bli medlem för 100 kr/ år och därmed också nomineras till styrelsen (dock gäller ej medlemspris på lokaler för privatmedlemmar) . Kontakta oss för medlemskap.

Information till medlemmar

Som medlem, förening eller privat, sparar vi era kontaktuppgifter som ni lämnar till oss för att vi ska kunna skicka ut information till er. Om ni av någon anledning inte vill att vi sparar era kontaktuppgifter och därmed inte få information från oss ber vi er, med gällande dataskyddsförordning att informera oss om detta och då tar vi  bort er från registret.

Medlemsföreningar 2020

Bromma Sportdansklubb

Vällingby Frimärksförening

SPF Vällingby Bridge

Sångkören Samklangen

Vällingby S-förening

Vänsterpartiet Hby Vby

Club Trappan

Reumatikerföreningen

Folkdansringen Vargarna

Kristdemokraterna

S-kvinnor i Vällingby

Internationella Församlingen

Hyresgästföreningen Region Stockholm

Fastighetsanställdas förbund

ABF Stockholm

Västerort församling

Sthlm Väst Tjej och kvinnojour

FI Hässelby

Bromma Lottakår

Hässelby Vällingby Konstklubb

Scen Demon

KFUM Blackeberg

Nirapekshamaga Meditations Förening

Hyresgästförening Vällingby

Föreningen DIS-öst

Epic Church

Stockholm Västerort Blåbandsförening

Uiguriska utbildningsföreningen

Miljöpartiet Stockholm

6_e Socialdemokratiska partikretsen

Estetiska skolan

Systrar Runt Hörnet

 

Vill du bilda förening?

Är du intresserad av att gå med i en förening, eller vill du bilda en egen? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att få rätt information och kontakt. Vi ger dig gratis råd och tips för hur du bildar förening, hur man söker bidrag och vad man ska tänka på.

Välkommen att ringa 08-37 01 91 eller maila info@vallingbyfh.se