Föreningar

Föreningslivet bygger på att det finns engagerade och duktiga människor som brinner för sin verksamhet. Utan dessa personer skulle Vällingby Folkets hus inte existera.

Föreningens styrelse består av representanter från medlemsföreningarna. Årsmötet med föreningarna hålls på våren varje år. Som medlem har alltså en förening möjlighet att påverka verksamheten och vara med att driva Medborgarhusets utveckling. Styrelse och stadgar.

Har du en ideell förening och vill bli medlem hos oss får ni dessutom rabatt på lokalhyran. Ett medlemskap kostar 400 kr/år. Kontakta oss för medlemskap.

Vill du som privatperson stötta verksamheten kan du bli medlem för 100 kr/ år och därmed också nomineras till styrelsen (dock gäller ej medlemspris på lokaler för privatmedlemmar) . Kontakta oss för medlemskap.

Information till medlemmar

Som medlem, förening eller privat, sparar vi era kontaktuppgifter som ni lämnar till oss för att vi ska kunna skicka ut information till er. Om ni av någon anledning inte vill att vi sparar era kontaktuppgifter och därmed inte få information från oss ber vi er, med gällande dataskyddsförordning att informera oss om detta och då tar vi  bort er från registret.

Medlemsföreningar 2021

Bromma Sport Dans Klubb
Vby Frimärks- Vykortsför.
SPF Vällingby Bridge
Club Trappan Jazz
Reumatiker Förening
Folkdansringen Vargarna
Internationella Församlingen
Fastighetsanställdas Förbund
ABF Stockholm
Sthlm Väst Tjej och kvinnojour
FI Hässelby
Hässelby Vällingby Konstklubb
Nirapekshamaga Meditations F
Föreningen DIS-öst
EPIC Church
Stockholm Västerort Blåbandsf
Västerorts Församling
Vällingby-S Förening
VänsterPartiet Hässelby – Vby
Kristdemokraterna i Järva-Västr
S.kvinnor Vällingby
FI Hässelby
Centerpartiet Stockholms Stad
6:e Socialdemokratiska Partikr.
Miljöpartiet Stockholm
Privata medlemmar
Jiaci Maciel
Amanda Birath
Maliha Khan
Ellinor Aaby olsson

 

Vill du bilda förening?

Är du intresserad av att gå med i en förening, eller vill du bilda en egen? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att få rätt information och kontakt. Vi ger dig gratis råd och tips för hur du bildar förening, hur man söker bidrag och vad man ska tänka på.

Välkommen att ringa 08-37 01 91 eller maila info@vallingbyfh.se