Föreningar

Föreningslivet bygger på att det finns engagerade och duktiga människor som brinner för sin verksamhet. Utan dessa personer skulle Vällingby Folkets hus inte existera.

Föreningens styrelse består av representanter från medlemsföreningarna. Årsmötet med föreningarna hålls på våren varje år. Som medlem har alltså en förening möjlighet att påverka verksamheten och vara med att driva Medborgarhusets utveckling. Styrelse och stadgar.

Har du en ideell förening och vill bli medlem hos oss får ni dessutom rabatt på lokalhyran. Ett medlemskap kostar 400 kr/år. Kontakta oss för medlemskap.

Vill du som privatperson stötta verksamheten kan du bli medlem för 100 kr/ år och därmed också nomineras till styrelsen (dock gäller ej medlemspris på lokaler för privatmedlemmar) . Kontakta oss för medlemskap.

Information till medlemmar

Som medlem, förening eller privat, sparar vi era kontaktuppgifter som ni lämnar till oss för att vi ska kunna skicka ut information till er. Om ni av någon anledning inte vill att vi sparar era kontaktuppgifter och därmed inte få information från oss ber vi er, med gällande dataskyddsförordning att informera oss om detta och då tar vi  bort er från registret.

Medlemsföreningar 2018

Kultur, musik, teater och dans

Alvikstorpet
Bromma sportdans
Dans Design Scenkonst
Jazzklubben
Sångkören Samklangen
Hässelby Vällingby Konstklubb
Vargarna, Vällingby Folkdansgille
Vällingby frimärks- och vykortsförening

Ungdomar

Generation Framtid
DMD
My Sweden Afrosvensk kulturförening

Idrott

KFUM Basket Blackeberg

Politiska partier

Feministiskt Initiativ
Kristdemokraterna
S-kvinnor
Socialdemokrater Hässelby gård
Socialdemokraterna – Hässelby-Vällingby
Vänsterpartiet

Församlingar

Mission Evangelique La Colonné
Internationella församlingen
Vällingby moské
Västerortskyrkan

Organisationer

Bromma Lottakår
Stockholm Väst Kvinnojour
Brukshundsklubben
ABF
Fastighetsanställdas förbund
Konsumentföreningen
Reumatikerföreningen
SPF
SPF Bridge


Vill du bilda förening?

Är du intresserad av att gå med i en förening, eller vill du bilda en egen? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att få rätt information och kontakt. Vi ger dig gratis råd och tips för hur du bildar förening, hur man söker bidrag och vad man ska tänka på.

Välkommen att ringa 08-37 01 91 eller maila info@vallingbyfh.se