En digital konstutställning i samarbete
med Vällingby Folkets Hus

Varje månad presenterar Hässelby Vällingby Konstklubb en medlem och dennes konst i en digital utställning. Nu har turen kommit till Spångakonstnären Cecilia Ciscar som har en unik stil som känns som den bottnar i ett genuint intresse för människor.

Cecilia är representerad hos bl a: Liljevalchs vänner, Liber AB konstförening, Mannheimer Swartling AB konstförening, Årsta-Enskede konstförening.

Cecilia Ciscar.
Att få leka och testa idéer, med färg och linjer. Hitta formerna för ansikten och uttryck, tänja dem och utmana dem. Det är underbart att låta fantasin ta mig dit den vill i den skapande processen utan att försöka bemästra eller begränsa. Då skapar jag som bäst och då skapar jag som ärligast!
Jag har alltid målat ansikten, de kom tidigt som motiv. Människor, relationer, se vad som händer vid olika möten. Det älskar jag.
Jag skapar utifrån vad som händer runt omkring mig, människor jag möter, andra kvinnliga konstnärer inspirerar enormt mycket. Både nutida och dåtida.
Jag tror mig ha hittat ett eget uttryck, då många påtalar att min målar stil är unik och egen. Det är viktigt att beröra, väcka tankar och känslor.
På senare tid, då fler och fler hittar min konst och köper den, för att de tycker om den, är helt fantastiskt. Ännu mer ödmjuk och glad blir jag när jag ser och hör hur min konst berör. Det är stort!
Hemsida och sociala medier
www.konst.se /ceciliac
www.ceciliaciscar.com
www.facebook.com/ArtistCeciliaCiscar
Instagram: Art_Cecilia_Ciscar

Utställning

1. Courage, 50 x 70 cm i olja. Pris 4000 SEK.
2. Do not look back, 80 x 60 cm i olja. Pris 4500 SEK.
3. Dolled up, 50 x 70 cm i olja. Pris 4000 SEK.
4. I´ll be seeing you, 60 x 80 cm i olja. Pris 4500 SEK.
5.Masquerade, 60 x 80 cm i olja. Pris 4500 SEK.
6. Mending, 60 x 80 cm i olja. Pris 4500 SEK.
7. Stepping up, 60 x 80 cm i olja. Pris 4500 SEK.
8. Tull dress gorgeous, 60 x 80 cm i olja. Pris 4500 SEK.